til top
Bestill katalog
Bestill katalog
  • Om Mesterhus Byggpartnere

Om Mesterhus Byggpartnere

Mesterhus Byggpartnere bygger hus og hytter i kystnære kommuner i Agder.  I tillegg bygger vi også egne prosjekter med både hus, rekkehus, leiligheter og hytter. Vi er et lokalt salgskontor for Mesterhus og Saltdalshytta, beliggende i Arendal, Teknologiveien 11, ved Longum Park.

Din Byggmester i Arendalsområdet

Mesterhus Byggpartnere AS er datterselskap til utførende ledd, entreprenør Byggpartnere AS. Byggpartnere er en lokal byggmesterbedrift, som driver med det meste innenfor tømrerarbeid. Vi startet opp i Arendal i 1983, under navnet «Byggmester Norman Anderson». Vi har jobbet med en rekke ulike prosjekter for et bredt spekter av kunder, og vi strekker oss langt for at du som kunde skal bli fornøyd. Virksomheten eies i dag av Nils Kristian Goderstad og John Peder Johnsen. Salgskontoret ledes i det daglige av Agnar Jordåen, utdannet bygningsingeniør med 14 års erfaring med bolig- og hytteplanlegging og nyboligsalg.

Vi bygger hus, bygger på eller pusser opp for deg.

Mesterhus Byggpartnere utfører oppdrag i Agder, Arendal, Froland, Gjerstad, Risør, Tvedestrand, Grimstad, Lillesand, Vegårshei, Åmli, Nissedal og Fyresdal, men tar også snekkeroppdrag utenfor disse områdene området. Vår målsetting er å være en lokal byggmesterbedrift, som kan hjelpe våre kunder med alt innenfor vårt fag.

Vi bygger nye eneboliger, leiligheter, rekkehus og hytter, både i prosjekter, “ferdighus” eller skreddersøm på tomt for kunder. Vi jobber også med offentlige bygg, rehabilitering og oppussing. Byggpartnere har sentral godkjenning med ansvarsrett, og kan ta hele ditt prosjekt fra A til Å. Vi tar også på oss mindre oppdrag med som tilbygg, påbygg, garasjer eller andre snekkertjenester du trenger. Vi utfører oppdrag for privatpersoner, næring, landbruk, borettslag, sameier, boligbyggelag og forsikringsbransjen.

Mesterhus Byggpartnere skal være en samarbeidspartner som kan tilpasse oss alles ønsker og behov – både som totalleverandør og som delleverandør med tilpasninger til forbrukers egeninnsats. Trenden går mot mer nøkkelferdige hus og vil vil trolig introdusere nøkkelferdige prislister i markedet på sikt.

Vi bygger boligprosjekter

Vi bygger boligprosjekter med både eneboliger, leiligheter, rekkehus og hytter. Følg med her på vår nettside eller ta kontakt, hvis du vil bli oppdatert på nye prosjekter som kommer. Byggpartnere tar på seg oppdrag for profesjonelle og offentlige utbyggere. Det kan også være aktuelt for oss å gå inn i et samarbeid der vi er med på eiersiden. Vi kan ta del i prosjektene allerede i planleggingsfasen til nøkkelferdige bygg. Har du tomteområder for salg, så ta kontakt.

Kjøp Saltdalshytta hos oss

Vi er forhandler av Saltdalshytta i kommunene Arendal, Froland, Gjerstad, Risør, Tvedestrand, Grimstad, Vegårshei, Åmli, Nissedal og Fyresdal. Ta kontakt for tilbud på alle våre ulike leveranseformer og hyttemodeller.

Mesterhus Byggpartnere AS er en tydelig, seriøs og rådgivende samtalepartner for deg som ønsker å starte planleggingen av ny bolig, enten det er enebolig, flermannsboliger eller fritidsbolig. Vi betjener både proffkundemarkedet og privatkunder. Salgskontoret tilbyr hus og hytter både på kundens egen tomt, samt på våre samarbeidende felt og egeneide tomter/felt.

-det blir som avtalt!